Särkkäin Varaosa tarjoaa palvelevaa asiantuntemusta Kalajoella

Kalajoella asiakkaita palvelee Särkkäin Varaosa, joka on keväällä 2024 ovensa avannut varaosamyymälä. Särkkäin Varaosa kuuluu Vuorenmaan maan kattavaan palvelupisteverkostoon.

Yritys on erikoistunut traktoreiden ja työkoneiden varaosamyyntiin, mutta asiakaskysynnän myötä valikoimaa on laajennettu myös autojen varaosiin. Myymälästä löytyy kattava valikoima perustarvikkeita ja erikoisosia. Palveluvalikoimaan kuuluu myös työkoneiden hydrauliikkapalvelut.

Sarkkainvaraosa_16-9_web

Hyväntuulinen yrittäjäkaksikko Tero Pudas ja Jouni Isokääntä kertovat, että yrityksen ideana on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

”Molemmat tykkäämme olla ihmisten kanssa ja palvella asiakkaita. Nyt kun meillä on oma yritys niin saamme päättää itse, miten ja millaista palvelua tarjoamme asiakkaillemme”, kertoo Tero, ja jatkaa: ”Haluamme palvella asiakkaita loppuun asti ja pyrimme hakemaan asiakkaalle sopivan ratkaisun. Asiakkaiden tarpeisiin vastataksemme päivitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme”.

Särkkäin Varaosa on tuorein lisäys Vuorenmaan palvelupisteverkostoon, ja vastaa valikoimallaan erityisesti paikallisten maatalous-, korjaamo- ja urakointiasiakkaiden tarpeisiin.

”Vuorenmaan palvelupisteenä on ollut helppoa aloittaa”, kiittelee Jouni. Hän kertoo, että varaston täydennykset tulevat säännöllisinä viikkotilauksina, mutta kiiretilanteessa tuotteen saa Kalajoelle seuraavaksi päiväksi. Myös lähin Vuorenmaan oma myymälä on Ylivieskassa noin puolen tunnin ajomatkan päässä, joten asiakkaan kiireellisiin tarpeisiin pystytään vastaamaan pikaisesti.

”Olemme myös hyödyntäneet Vuorenmaan asiantuntijoiden tietämystä laakereista, hihnoista ja tiivisteistä. On mukava tietää, että apu on jatkuvasti puhelinsoiton päässä”, Jouni ja Tero kertovat.

Myymälä hyvällä sijainnilla

Oman yrityksen perustaminen on pitkään hautunut idea ja nyt oli oikea hetki yrityksen perustamiselle. Molemmat ovat työskennelleet pitkään varaosamyynnin parissa ja alan tuntemus on tuonut varmuutta yrittäjäuran alussa.

”Olemme saaneet positiivisen vastaanoton joka suunnalta. Päätöksen jälkeen asiat etenivät joutuisasti ja sopivat tilat yritykselle löytyivät täältä Kalajoen uudemmalta teollisuusalueelta. Joka päivä on mukava tulla töihin”, tiivistää Jouni yrittäjien tuntemuksia.

Myymälä on avoinna arkisin klo 8–17, ja se löytyy Kalajoelta osoitteesta Marjakankaantie 4. Paikalle pääsee sujuvasti myös isommalla kulkuneuvolla. Tervetuloa tutustumaan!

Sarkkainvaraosa-ulko-raj_web

 

Lisää aiheesta

Ajankohtaista

Uutinen
13.6.2024
Vuorenmaalle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki
Uutinen
30.5.2024
Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät
Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.