Mittatilaustiivisteet

Vuorenmaan tiivistevalikoimaan kuuluvat myös asiakkaan omien mittojen mukaan valmistetavat mittatilaustiivisteet, jotka valmistetaan CNC-koneistamalla eri kumi- ja muovilaaduista. Tehokas ja nopea valmistusprosessimme sekä hyvä varasto tarvittavia raaka-ainemateriaaleja takaa asiakkaalle nopean saatavuuden erikoismitallisiin osiin.

Tiivisteet-artikkelikuva
Tiivisteitä erikoisilla mitoilla

Mittatilaustiivisteet soveltuvat kohteisiin, joissa käytetään erikoismitallisia tiivisteitä. Kun standarditiivisteiden valikoimasta ei löydy sopivaa, voidaan sorvaamalla valmistaa asiakkaan tarpeita vastaava. Yleisimmät valmistamamme tiivisteet ovat hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteitä maansiirto- ja metsäkoneisiin sekä teollisuuden eri toimialoille. Useimmiten kohteena on maailmalta kotoisin oleva kalusto, johon tuumamittaiset ja erikoiset tiivisteet on tilattava matkan ja pitkien toimitusaikojen päästä.

DSC02856-materiaalit-tiivisteet
Materiaalivaihtoehdot

Mittatilaustiivisteitä valmistetaan eri kumi- ja muovilaaduista. Sekä pehmeistä raaka-aineista, kuten teknisestä kumista ja polyuretaanista että kovemmista muovimateriaaleista, kuten pom-muovista. Raaka-ainevalikoimasta löytyy myös eri lämpötiloihin sopivat vaihtoehdot sekä muun muassa elintarvikekäyttöön soveltuvat materiaalit.

DSC02848-tiivisteet-mittatilaus
Räätälöidyt tiivisteprofiilit CNC-koneistamalla

Tiivistesorvilla voidaan valmistaa halkaisijaltaan 15–240 mm tiivisteet. Saatavilla on yli 650 erilaista valmista tiivisteprofiilia ja mahdollisuus myös räätälöidä asiakkaan oma custom-profiili. Asiakkaalta mittatilaustiivisteen valmistamiseen riittää ns. kovat mitat tiivisteen käyttökohteesta, kuten hydraulisylinterin varren ja pesän mitat. Tiivisteiden lisäksi CNC-koneistamalla voidaan valmistaa myös muita rengasmaisia osia, kuten suuttimia, ohjainrenkaita ja -rullia sekä holkkeja.

DSC02843-tyostokuva-tiivisteet
Joustava tuotanto ja nopeat toimitukset

Mittatilaustiiviste on nopeasti saatavilla oleva vaihtoehto. Tehokas ja nopea valmistusprosessimme sekä hyvä varasto tarvittavia raaka-ainemateriaaleja takaa asiakkaalle nopean saatavuuden erikoismitallisiin osiin. Valmistamme tiivisteet CNC-koneistamalla Lapualla ja toimitamme tuotteet suoraan asiakkaalle jopa seuraavaksi päiväksi.

Mittatilaustiivisteiden tuotanto

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Marko Haapala
Tuoteryhmäpäällikkö, tiivisteet