Sopimusvalmistus

vuorenmaa-tuotteet-sopimusvalmistus
Lisää kilpailukykyä sopimusvalmistuksella

Vuorenmaalla on yli 20 vuoden kokemus teknologiateollisuuden sopimusvalmistuksesta. Hoidamme koko ketjun luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Sopimusvalmistamme tuotteet asiakkaiden kuvista, hoidamme logistiikan luistavasti ja varastoimme tehokkaasti.

Sopimusvalmistuksemme vahvistaa asiakkaidemme kilpailukykyä merkittävästi. Tarjoamme luotettavan ja toimivan hankintavaihtoehdon. Vankka kokemuksemme ja hyvät yhteydet valmistajiin mahdollistavat toimitettavien osien todellisen hintaedun.

Ole yhteydessä asiantuntijaamme ja katsotaan yhdessä miten voimme parantaa teidän kilpailukykyänne!

Sopimusvalmistus Infographic-rajattu
Näin Vuorenmaa hoitaa osien sopimusvalmistuksen

Vuorenmaalla on sujuva prosessi sopimusvalmistuksen käynnistämiseen ja hoitamiseen. Asiakkaanamme saat alusta asti käyttöösi asiantuntemuksemme teknologiateollisuuden sopimusvalmistuksesta. Vankka kokemuksemme ja hyvät yhteydet valmistajiin mahdollistavat toimitettavien osien todellisen hintaedun.

Hoidamme koko ketjun luotettavasti ja kustannustehokkaasti tarjouskyselystä alkaen. Määrittelyvaiheessa esitämme tarkentavat kysymykset sekä teemme tarvittavat tarkennukset kuviin. Samalla selvitämme, miten ja millaisia osia kannattaa valmistuttaa.

Hyväksytyn tarjouksemme jälkeen teetämme asiakkaiden kuvien ja teknisten vaatimusten perusteella tuotteista koe-erät, joiden perusteella voidaan tehdä mahdolliset muutokset tai hyväksytään siirtyminen varsinaisiin toimituksiin. Samalla sovitaan lopulliset tilausmäärät, tehdään tarve-ennakointia ja vahvistetaan toimitusajat.

Hyväksyttyjen koe-erien jälkeen huolehdimme osien tuotannosta, logistiikasta ja varastoinnista. Saumattomaksi hiottu toimitusketjumme varmistaa osien oikean toimitusajan ja saatavuuden.

Sopimusvalmistuksemme vahvistaa asiakkaidemme kilpailukykyä merkittävästi. Tarjoamme luotettavan ja toimivan hankintavaihtoehdon. 


Mitä hyötyjä saat palvelusta?

Vuorenmaan yli 20 vuoden kokemus

Saat käyttöösi Vuorenmaan yli 20 vuoden kokemuksen Kiinan sopimusvalmistuksesta ja vankan kokemuksen tuontikaupasta.

Laajan toimittajaverkoston mahdollisuudet

Vuorenmaalla on laaja toimittajaverkosto eri puolilla Kiinaa. Käytössämme on kymmeniä eri alojen toimijoita.

Riippumaton laadunvalvonta

Teemme yhteistyötä paikallisen toimittajista riippumattoman kumppanin kanssa ja näin voimme varmistaa toimituserän laadun jo ennen laivausta.

Merkittävä hintaetu

Sopimusvalmistuksen avulla saat merkittävää hintaetua ja paremman kilpailukyvyn.

 

Joustavat varastointiratkaisut

Hoidamme logistiikan puolestasi. Varastoimme tilatut tuotteet puolestasi ja toimitamme tuotteita kohteeseesi sovitun mukaisesti.

Ammattilaiset apunasi

Osaava henkilökuntamme on apunasi prosessin kaikissa vaiheissa.

Sopimusvalmistus

Vuorenmaan sopimusvalmistus on asiakkaalle räätälöity palvelu
Sopimusvalmistuksen merkittävimpiä etuja on mahdollisuus luoda täysin räätälöityjä tuotteita kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Sopimusvalmistus on prosessiketju, jonka eri vaiheiden ohjauslangat ovat tiukasti Vuorenmaan käsissä. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Erkki Palonen
Avainasiakaspäällikkö, sopimusvalmistus