Laitevalmistus

Luotettavan kumppanin avulla takaat tuotannon jatkuvuuden

Kun kaipaat toimittajalta ratkaisukeskeisyyttä ja toimitusten oikea-aikaisuutta, on Vuorenmaa Yhtiöt oikea valinta kumppaniksesi.

 

Toimitusvarmuutta ja kustannustehokkuutta ratkaisukeskeisen kumppanin avulla

Vuorenmaan laaja valikoima takaa luotettavan ja oikea-aikaisen tuotteiden toimituksen. Asiantuntijamme auttavat sinua kannattavien ja kustannustehokkaiden kokonaisratkaisuiden löytämisessä omiin tai asiakkaidesi tarpeisiin.

Meiltä löytyvät ratkaisut monenlaiseen OEM-tuotannon tarpeeseen, kun keskeistä on tuotteiden oikea-aikainen saatavuus ja yksilöllisesti määritellyt ratkaisut sekä oikeat tuotevalinnat. Pyrimme yhdessä löytämään tarpeisiisi sopivan parhaan hinta- ja laatutason, ja näin varmistamme parhaan mahdollisen kokonaiskustannustehokkuuden.

Logistiikkaosaamisemme ja rahtikumppaniverkostomme ansiosta asiakkaanamme voit luottaa, että toimituksemme ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Meille on tärkeää huolehtia henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta ja siitä, että pystymme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja onnistumme ratkaisemaan eteen tulevat ongelmatilanteet.

Hyödyt

Toimitusvarmuus

Selkeät yhteydenpitomallit tekevät asioinnista sujuvaa ja nopeaa. Edustamme laadukkaita brändejä, joiden tuotteita meillä on varastoissamme kattavasti eri toimialojen tarpeisiin.

Oikea-aikainen saatavuus

Logistiikkaosaamisemme ja (rahti)kumppaniverkostomme ansiosta asiakkaamme voivat luottaa, että toimituksemme ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. 

Hinta-laatusuhde

Haluamme löytää asiakkaillemme kokonaiskustannustehokkaimmat ratkaisut. Teknisen asiantuntemuksemme avulla voimme löytää tarpeisiisi sopivan parhaan kokonaisratkaisun.

Ratkaisukeskeisyys

Asiantuntijamme auttava löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiinne. Näin mahdollistamme, että asiakkaanamme voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Henkilökohtainen palvelu

Asiakkaamme voivat asioida nimetyn yhteyshenkilön kanssa, jolloin takaamme parhaan mahdollisen tiedonkulun asiakkaan suuntaan. Yhteyshenkilön kautta asiakkaalla on käytössään koko tekninen asiantuntijatiimi.

Selkeät toimintatavat

Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa sujuvat toimintatavat, jotka mahdollistavat pitkäaikaisen ja toimivan yhteistyön. Aikaa säästyy, kun kaikki tietävät kuinka prosessit etenevät.

Ajankohtaista

Sähkömoottorit Uutinen
11.3.2024
Innomotics panostaa jälleenmyyjien osaamiseen
Uutinen
21.2.2024
Vuorenmaa on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa
Uutinen
15.2.2024
Jälleenmyyjät kokoontuivat koulutukseen