Sopimusvalmistus tarjoaa helppoutta asiakkaalle

Vuorenmaan palveluvalikoimaan kuuluu sopimusvalmistus, joka on tarjonnut jo kymmenille asiakkaille kustannustehokkaan ratkaisun tuotannon tehostamiseen.

”Asiakkaamme ovat saanet sopimusvalmistuksesta avun esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakasyrityksen nykyinen toimintapa on viilattu viimeisen päälle kuntoon, ja pitää saada vielä viimeinen puristus tuotteen kokonaiskustannusten alentamiseen”, kertoo avainasiakaspäällikkö Erkki Palonen.

Nykyisin uusiin investointeihin lähtemistä harkitaan tarkasti ja vaihtoehtoja lisäkapasiteetin hankintaan tarvitaan. Vuorenmaan sopimusvalmistus on näissäkin tilanteissa hyvä vaihtoehto.

”Asiakkaamme kohtaavat tilanteita, joissa lisäkapasiteettia tuotantoon tarvitaan, mutta omaan tuotantoon investoiminen ei välttämättä ole kannattavaa. Meidän kauttamme sopimusvalmistuksen käynnistäminen tarjoaa tällöin joustavan mahdollisuuden vastata asiakaskysyntään nopeallakin tahdilla”, kuvailee Palonen yleistä lähtötilannetta.

 

Tuomme lisäarvoa asiakkaalle

Vuorenmaalla on kokemusta sopimusvalmistuksesta yli 20 vuoden ajalta. Vuosien varrella muodostuneista maailmanlaajuisista toimittajaverkostoista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen sopivan toimitusajan ja asiakkaan laatuvaatimukset huomioiden.

”Asiakkaamme ovat yllättyneet kuinka nopeasti pääsemme liikkeelle toimituksissa, kun olemme osuneet heti oikeaan asiakkaan vaatimaan laatutasoon”, kertoo Palonen, ja jatkaa: ”Se ei ole sattumaa, vaan olemme jatkuvasti kehittäneet kumppaniverkostoamme ja nostaneet vaatimustasoa toimittajien valinnassa”.

Vuorenmaan asiantuntemus pääsee oikeuksiinsa, kun tarvitaan räätälöityjä ratkaisuja. Asiakkaan tarpeen mukaan pystymme tarjoamaan tarkkuuskoneistettuja kappaleita ja valmiiksi kokoonpantuja kokonaisuuksia. Näin asiakas pääsee keskittymään omaan erikoisosaamiseensa, kun komponenttien hankintaketju on Vuorenmaan asiantuntijoiden hoidossa.

 

Toimintatavan helppous

Vuorenmaan sopimusvalmistusprosessin aikana asiakas vastaa ainoastaan dokumenttien oikeellisuudesta ja kulutusennusteista, kaikki muut toimitusketjun osat ovat Vuorenmaan vastuulla.

”Autamme kulutusennusteiden laadinnassa ja yhteistyön aikana niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan tarvetta. Toimintatapamme on asiakkaan näkökulmasta todella turvallinen, sillä asiakas maksaa tuotteesta vasta sitten, kun ottaa ne hyväksytysti vastaan”, kertoo Palonen.

Prosessissa huolehditaan monessa kohtaa tuotteen laadusta ja ulkopuolinen paikallinen kumppani tarkastaa tarvittaessa tuotteet ennen laivausta tai jopa tuotantoprosessin aikana. Vuorenmaa hyödyntää pitkäaikaisia toimittajasuhteita, jolloin eri toimittajien vahvuudet ovat tiedossa etukäteen eikä sopivan toimittajan tai laadun etsimiseen tarvita lisäaikaa.

Sopimusvalmistuksessa asiakassuhteet ovat usein pitkäaikaisia ja valmistuksessa olevat tuotteet ovat voineet muuttua, mutta yhteistyö on jatkunut vuodesta toiseen.

Palvelukokonaisuuden täydentää varastointipalvelu, jossa Vuorenmaa varastoi asiakkaan erikoistuotteet ja asiakas saa niitä käyttöönsä sopivissa erissä oman tarpeen mukaisesti toimitettuna.

”Haluamme löytää aina asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen sopivan palvelukokonaisuuden, joten kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä niin etsitään yhdessä kustannustehokas toimintamalli”, kannustaa Palonen.

Ota yhteyttä

Erkki Palonen
Avainasiakaspäällikkö, sopimusvalmistus
Lisää aiheesta
,

Ajankohtaista

10.9.2024
Tommi Tasanto takaisin Vuorenmaalle
Uutinen
29.8.2024
Vuorenmaa sai ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit
Sähkömoottorit Uutinen
15.8.2024
WEG täydentämään sähkömoottoritarjontaa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.