Kaivos- ja murskateollisuus

Kaivos- ja murskateollisuuden tarpeet ovat osittain hyvin samankaltaisia prosessiteollisuuden kanssa. Tavoitteet ovat mm. mahdollisimman lyhyt laitteiston huoltoaika, edulliset ylläpito- ja huoltokustannukset sekä tuotantokapasiteetin parantaminen. Vuorenmaa palvelee asiakastaan auttamalla tuotantotavoitteiden saavuttamisessa. Huomioimme tuotantoketjun kokonaisuutena, johon tarjoamme parempia ratkaisuja, jotta koko laitteisto toimisi mahdollisimman optimaalisella tavalla.

Kivimurskaa-web
Kestävät tuotteet vaativiin olosuhteisiin

Kaivosteollisuuden raaka-aineiden louhinnan ja jalostuksen ankarat käyttöolosuhteet asettavat kovia vaatimuksia sekä korkeaa suorituskykyä että käyttöturvallisuutta kaikkien käytettävien komponenttien osalta.

Myymämme korkeatasoiset tuotteet on suunniteltu kestämään likaiset ja kosteat olosuhteet sekä kovat kuormat. Haasteita ovat lika, kosteus, vaihtelevat lämpötilat sekä tärinä laitteilla.

 

vuorenmaa-tuotteet-moottorit-kotisivuille
Sähkömoottorit ja vaihteet
  • Vaihdevalikoimastamme löydät tappi-, kierukka-, kartiopyörä- ja planeettavaihteet sekä mekaaniset variaattorit
  • Sähkömoottorit myös haastaviin olosuhteisiin
ketjut-kaivos-ja-murskateollisuus
Erikoisketjut
  • Elevaattoriketjut
  • Levykimppuketjut
Kaivos-ja-murska_FAG-Spherical-Roller-Bearing-
Laakerit
  • Pallomaiset rullalaakerit, myös täryversiot
  • Halkaistavat pesät
  • Laakeriyksiköt
  • Asennustyökalut, tarvikkeet: hydraulimutterit, automaattiset voitelujärjestelmät, induktiolämmittimet
Optibelt-RED-POWER-web
Hihnat
  • Optibelt Red Power
  • Optibelt Blue Power

Muut toimialat

Palvelemme useita teollisuuden toimialoja.
Elintarviketeollisuus

Vuorenmaan laaja tekninen asiantuntemus erilaisten käyttökohteiden haasteista tekee meistä loistavan kumppanin elintarviketeollisuudelle. Haastava käyttöympäristö vaatii tuotteelta korkeaa laatua ja luotettavuutta. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät tuotteet, jotka takaavat koneiden korkean käytettävyyden.

vuorenmaa-ikonit-factory
Kaivos- ja murskateollisuus

Vuorenmaa auttaa asiakkaitaan saavuttamaan mahdollisimman lyhyen laitteiston huoltoajan, edulliset ylläpito- ja huoltokustannukset sekä tuotantokapasiteetin parantamisen. Huomioimme tuotantoketjun kokonaisuutena, johon tarjoamme parempia ratkaisuja, jotta koko laitteisto toimisi mahdollisimman optimaalisella tavalla.

Maatalous

Vuorenmaalla on pitkä kokemus maatalouden koneiden ja laitteiden varaosien toimittamisesta. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät varaosat hetkessä. Laaja tuotevalikoima, pitkäaikainen kokemus ja tuoteasiantuntemus maatalouden käyttökohteista ja vaatimuksista tekevät kanssamme asioimisesta helppoa ja luotettavaa.

Sahateollisuus

Vuorenmaan laaja tekninen asiantuntemus erilaisten käyttökohteiden haasteista tekee meistä loistavan kumppanin sahateollisuudelle. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät tuotteet, jotka takaavat koneiden korkean käytettävyyden.

Sellu- ja paperiteollisuus

Haastava käyttöympäristö vaatii tuotteelta korkeaa laatua ja luotettavuutta. Toimialalle on tärkeää laitteiden toimintavarmuus ja ennakoimattomien tuotantoseisakkien välttäminen. Vuorenmaan vankka kokemuspohjainen osaamisemme tuo säästöjä ja parhaat kokonaisratkaisut.