Maatalous

Vuorenmaalla on pitkä kokemus maatalouden koneiden ja laitteiden varaosien toimittamisesta. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät varaosat hetkessä.

Farming-puimuri-small
Varaosat ja kunnossapito

Vuorenmaalla on pitkä kokemus maatalouden koneiden ja laitteiden varaosien toimittamisesta. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät varaosat hetkessä. Laaja tuotevalikoima, pitkäaikainen kokemus ja tuoteasiantuntemus maatalouden käyttökohteista ja vaatimuksista tekevät kanssamme asioimisesta helppoa ja luotettavaa. Autamme viljelijöitä pitämään maatalouskoneet toimintakunnossa. Tuotteemme ovat suunniteltuja vaativaan käyttöympäristöön, pidentävät koneiden käyttöikää ja parantavat tuottavuutta.

Paikalliset jälleenmyyjät ja palvelupisteet lähes 50 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Ruohonleikkuri-unplash-small
Puutarhakoneet

Laajasta varastostamme alkuperäislaatuiset erikoisrakenteiset hihnat mm. ruohonleikkureihin ja pienkoneisiin. Vuosikymmenten yhteistyö hihnatoimittaja Optibeltin kanssa takaa myyjiemme ammattitaidon oikeiden hihnojen valinnassa.

Meiltä saatavilla puutarhakäyttöön tarkoitettu Optibeltin Green Garden-sarja, jonka erikoisvahvistetut kiilahihnat soveltuvat ruohonleikkureihin ja muihin puutarhan pienkoneisiin.

IG maataloushihnat23
Hihnat
 • Puimurin erikoisrakenteiset vahvistetut kiilahihnat, myös ryhmäkiilahihnat
 • Vahvistetut variaattorihihnat
 • Vahvistetut lattahihnat
 • Moniurahihnat
 • Puutarhakoneiden hihnat
Iwis_agri-wb
Ketjut
 • Elevaattoriketjut
 • Kolaketjut
 • Erikoisvahvistetut ketjut paalaimiin
 • Rullaketjut
Maatalous-toimiala_laakeri
Laakerit
 • Isompiin eriin edulliset ratkaisut
 • Peltipesät
 • Laakeriyksiköt
 • Puimurin erikoislaakerit
 • Peräkärryn laakerit

Muut toimialat

Elintarviketeollisuus

Vuorenmaan laaja tekninen asiantuntemus erilaisten käyttökohteiden haasteista tekee meistä loistavan kumppanin elintarviketeollisuudelle. Haastava käyttöympäristö vaatii tuotteelta korkeaa laatua ja luotettavuutta. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät tuotteet, jotka takaavat koneiden korkean käytettävyyden.

vuorenmaa-ikonit-factory
Kaivos- ja murskateollisuus

Vuorenmaa auttaa asiakkaitaan saavuttamaan mahdollisimman lyhyen laitteiston huoltoajan, edulliset ylläpito- ja huoltokustannukset sekä tuotantokapasiteetin parantamisen. Huomioimme tuotantoketjun kokonaisuutena, johon tarjoamme parempia ratkaisuja, jotta koko laitteisto toimisi mahdollisimman optimaalisella tavalla.

Maatalous

Vuorenmaalla on pitkä kokemus maatalouden koneiden ja laitteiden varaosien toimittamisesta. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät varaosat hetkessä. Laaja tuotevalikoima, pitkäaikainen kokemus ja tuoteasiantuntemus maatalouden käyttökohteista ja vaatimuksista tekevät kanssamme asioimisesta helppoa ja luotettavaa.

Sahateollisuus

Vuorenmaan laaja tekninen asiantuntemus erilaisten käyttökohteiden haasteista tekee meistä loistavan kumppanin sahateollisuudelle. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät tuotteet, jotka takaavat koneiden korkean käytettävyyden.

Sellu- ja paperiteollisuus

Haastava käyttöympäristö vaatii tuotteelta korkeaa laatua ja luotettavuutta. Toimialalle on tärkeää laitteiden toimintavarmuus ja ennakoimattomien tuotantoseisakkien välttäminen. Vuorenmaan vankka kokemuspohjainen osaamisemme tuo säästöjä ja parhaat kokonaisratkaisut.

vuorenmaa-logo-sin

Ota yhteyttä

Vuorenmaan tekninen asiakaspalvelu ja myynti palvelevat asiakkaita ympäri Suomen.