Kannattava kumppani

Vuorenmaa Yhtiöt haluaa yhdessä asiakkaidensa kanssa löytää kannattavia, pitkäkestoisia ratkaisuja, joiden avulla molemmat menestyvät. Toimintamme tukipilareita ovat laadukkaat tuotemerkit, vankka osaaminen ja motivoitunut henkilökunta. Asiakkaalle nämä merkitsevät kustannustehokkuutta ja erinomaista palvelua. 

Tee tulosta palveluiden avulla

Laitevalmistus-fresco-21-raj-web
Luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin avulla takaat tuotannon jatkuvuuden
Kunnossapito-fresco-raj-web
Toimitusvarmuutta ja kustannustehokkuutta ratkaisukeskeisen kumppanin avulla
Jalleenmyyjat-fresco-web
Nopeat toimitukset ja laadukas valikoima takaavat asiakastyytyväisyyden

Vuorenmaan arvot

Vuorenmaa Yhtiöt on kehittyvä perheyritys, joka on edelleen ennakkoluuloton alansa toimija ja työntekijöitään arvostava perheyritys. Haluamme kuitenkin kehittyä aina paremmaksi! Suhtaudumme työhömme sitoutuneesti, kehitämme jatkuvasti palvelujärjestelmiämme ja koulutamme edelleen jo asiantuntevaa henkilöstöämme.

Kannattava kumppanuus

Me Vuorenmaalla kuuntelemme aina asiakkaamme tarpeita, vastaamme niihin asiantuntevasti ja tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Toimitusvarmuus

Vuorenmaan toimitusvarmuus perustuu pitkän historian aikana saavutettuun ammattitaitoon, laajaan varastoon sekä nopeaan ja joustavaan tilausten käsittelyyn.

Osaavat ihmiset

Vuorenmaan osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestyksemme perusta. Perehdytämme ja koulutamme henkilöstömme ja varmistamme, että heidän osaamisensa pysyy ajan tasalla.

Tutustu Vuorenmaa Yhtiöihin

vuorenmaa-logo-sin

Ota yhteyttä

Vuorenmaan tekninen asiakaspalvelu ja myynti palvelevat asiakkaita ympäri Suomen.