Jälleenmyyjät

Yhteisenä tavoitteena tyytyväiset asiakkaat

Olemme kumppanisi asiakkaiden palvelemisessa ja haluamme omalta osaltamme varmistaa asiakaskuntasi asiakastyytyväisyyden. 

Myymala_kuva1-pieni
Kokemuksella valitut tuotelinjat

Vuorenmaan laajasta voimansiirron tuotevalikoimasta kokoamme räätälöidyt tuotelinjat juuri sinun asiakkaiden tarpeisiin.

Saat hyllyysi hyväksi havaitun, kokemuksella valikoidun ja myyvän valikoiman, jossa katetaso on kohdillaan jälleenmyytiä ajatellen. Toimitamme tuotteet valmiiksi tarroitettuna varastolaatikoissa.

Valikoimamme koostuu markkinoiden parhaista brändeistä ja eri hintaluokkiin kuuluvista tuotteista. Keskittämällä ostot meille saat yhteyden laajaan tavarantoimittajien verkostoomme. Kumppanuuden myötä pystyt vastaamaan myös asiakkaiden erikoistarpeisiin.

Hyödyt

Vuorenmaan palvelupistekumppanina tai jälleenmyyjänä saat monia etuja.

Lisää asiakkaita

Ohjaamme lähialueen asiakaskyselyitä palvelupisteille.

 

Oma vastuumyyjä ja palvelukanavat

Oma yhteyshenkilö tuntee yrityksesi ja tilanteesi. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tilaa suoraan verkkokaupastamme.

Nopeat toimitukset

Nopeat toimitukset keskusvarastoltamme lähtevät jopa saman päivän aikana.

 

Tuotetuki ja tekninen osaaminen

Osaava henkilökuntamme auttaa löytämään asiakkaallesi sopivimman ratkaisun.

 

Koulutukset ja tapahtumat

Järjestämme tuotekoulutuksia ja jälleenmyyjäpäiviä, joissa pääset verkostoitumaan ja opit viimeisimmät tiedot uusista tuotteista.

Näkyvyyttä

Saat näkyvyyttä osana Vuorenmaan palvelupisteverkoston markkinointia.

 

Koettuja etuja

left-quote Created with Sketch.

Kun se on lähellä niin me saadaan tavara aina seuraavaksi päiväksi. Nopea toimitusaika on ykkösprioriteetti, joten me käytetään hyvin paljon Vuorenmaata.

left-quote Created with Sketch.

Hinta on tärkeä, koska asiakkaat ovat hintatietoisia.

left-quote Created with Sketch.

Sitä tavaraa löytyy Vuorenmaalta ja saadaan tilattua se tuote, mitä halutaan ja saadaan asiakas edelleen tyytyväiseksi täällä meidän päässä. Kyllä se on iso asia, että siellä on tavaraa hyvin varastossa.

left-quote Created with Sketch.

Hinta ja laatu ovat tärkeitä. Me pyritään siihen, että jos asiakas ei nyt erityisesti halua vain halpaa, niin myydään sitten laadukasta, jota saa Vuorenmaalta.

Ota yhteyttä

Markku Kyngäs
Avainasiakaspäällikkö, palvelupisteet
Esa Heikkilä
Tekninen myynti, palvelupisteet