Hihnapyörät

Vuorenmaalla on Suomen suurin hihna- ja hihnapyörävarasto, yli 5000 nimikettä. Maahantuomme ja varastoimme laadukkaita ja kestäviä hihnoja, hihnapyöriä ja lisävarusteita mm. Optibeltiltä eri käyttökohteisiin.

Kiilahihnapyörät
Kiilahihnapyöriä käytetään kiilahihnojen kanssa voiman ja vääntömomentin siirtämiseen. Kiilahihnapyörät soveltuvat erityisesti kapeille ja klassisille kiilahihnoille. Kiilahihnapyöriä käytetään teollisuudessa mm. kivenmurskauskoneissa ja sahateollisuudessa. Kiilahihnapyöriä on sekä esiporatuilla keskiöillä että kartioholkkikiinnityksin ja valikoimassamme on kiilahihnapyöriä yksirivisistä jopa 12 rivisiin.
Hammashihnapyörät

Hammashihnapyöriä käytetään tehonsiirtoon hammashihnojen kanssa ja ne voidaan toimittaa joko esiporatuilla naparakenteilla tai kartioholkkiliitännällä. Hammashihnapyöriä on saatavilla erilaisilla hammasjaoilla sekä millimetrisinä että tuumaisina. Hammashihnapyörät on valmistettu valuraudasta, teräksestä tai alumiinista.

Taper Lock -kartioholkit
Valurautainen kartiomainen puristusholkki, jossa on valmis akselireikä kiilauralla. Kiilaurat ovat standardin DIN6885 mukaisia. Kartioholkkeja käytetään yleisesti kiilahihnapyörien, ketjupyörien sekä akselikytkimien liitoksissa, ja ne ovat kätevin ja kustannustehokkain tapa kiinnittää komponentteja akseliin.
Variaattorihihnapyörät
Variaattori on automaattinen voimansiirtojärjestelmä. Hihnavariaattorin toiminta perustuu kartiomaisiin hihnapyöriin, sekä niitä yhdistävään voimansiirtohihnaan eli variaattorihihnaan. Varastoimme erikoisvahvistettuja variaattorihihnoja teollisuus- ja maatalouskäyttöön.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Jan Parkkinen
Tuoteryhmäpäällikkö, ketjut, hihnat ja pneumatiikka
Arto Paavola
Tekninen myynti, hihnat
Pasi Laitila
Tekninen myynti, maataloushihnat ja -ketjut
Aki Korpitie
Tekninen myynti, maataloushihnat ja -ketjut
Sami Tick
Tekninen myynti, maataloushihnat ja -ketjut
Juha Hurme
Tekninen myynti, maataloushihnat ja -ketjut