Palvelemme useita teollisuuden toimialoja

Laaja tuotevalikoimamme mahdollistaa useiden teollisuuden toimialojen palvelemisen. 

front-view-tree-trunks
Sahateollisuus
Vuorenmaan laaja tekninen asiantuntemus erilaisten käyttökohteiden haasteista tekee meistä loistavan kumppanin sahateollisuudelle. Sahan koneiden ja komponenttien on täytettävä erittäin tiukat vaatimukset vastatakseen teollisuuden vaatimaan nopeuteen ja tehokkuuteen. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät tuotteet, jotka takaavat koneiden korkean käytettävyyden. 
Kaivos-ja-murskateollisuus-toimialakuva-web-1
Kaivos- ja murskateollisuus

Kaivos- ja murskateollisuuden tarpeet ovat osittain hyvin samankaltaisia prosessiteollisuuden kanssa. Tavoitteet ovat mm. mahdollisimman lyhyt laitteiston huoltoaika, edulliset ylläpito- ja huoltokustannukset sekä tuotantokapasiteetin parantaminen. Vuorenmaa palvelee asiakastaan auttamalla tuotantotavoitteiden saavuttamisessa. Huomioimme tuotantoketjun kokonaisuutena, johon tarjoamme parempia ratkaisuja, jotta koko laitteisto toimisi mahdollisimman optimaalisella tavalla.

Paperitehdas-sini
Sellu ja paperiteollisuus

Haastava käyttöympäristö vaatii tuotteelta korkeaa laatua ja luotettavuutta. Toimialalle tärkeää on laitteiden toimintavarmuus ja ennakoimattomien tuotantoseisakkien välttäminen. Vankka kokemuspohjainen osaamisemme tuo säästöjä ja parhaat kokonaisratkaisut. Vuorenmaan laajasta tuotevalikoimasta löytyy kestävät tuotteet vaativaankin teollisuuteen. Palvelemme etenkin kunnossapidon tarpeita.

elintarvike-h20daABLd08-unsplash-rajattu
Elintarviketeollisuus
Elintarviketeollisuuden tuotantoympäristöissä korostuvat jatkuvan tuotantoprosessin ja volyymin lisäksi vaativat tuotanto-olosuhteet kuten äärimmäiset lämpö- ja kosteusolosuhteet. Vuorenmaan laaja tekninen asiantuntemus erilaisten käyttökohteiden haasteista tekee meistä loistavan kumppanin elintarviketeollisuudelle. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät tuotteet, jotka takaavat koneiden korkean käytettävyyden.
Farming-vilja-banneri
Maatalous
Vuorenmaalla on pitkä kokemus maatalouden koneiden ja laitteiden varaosien toimittamisesta. Kokeneet myyjämme löytävät käyttökohteeseen oikeat ja kestävät varaosat hetkessä. Laaja tuotevalikoima, pitkäaikainen kokemus ja tuoteasiantuntemus maatalouden käyttökohteista ja vaatimuksista tekevät kanssamme asioimisesta helppoa ja luotettavaa.

Kannattava kumppani

Tekninen asiantuntemus

Kokenut henkilökuntamme tarjoaa laajan osaamisen eri tuoteryhmistä ja tuotteiden käyttökohteista.

Saatavuus

Keskusvarastollamme Lapualla on yli 38 000 tuotenimikettä valmiina toimitettavaksi asiakkaillemme.

 

Nopeat toimitukset

Kattavan oman varastomme ansiosta tuotteet ovat tarvittaessa asiakkaalla jo seuraavana päivänä tilauksesta.

Selkeät toimintatavat

Aikaa säästyy kun kaikki tietävät, kuinka toimitaan. Sovimme asiakkaidemme kanssa sopivat tilaus- ja toimitustavat yksilölliseen tarpeeseen.

Nopea vasteaika

Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja vastaamme meille tulleisiin tilauksiin ja kyselyihin nopeasti.

Luottamus

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Kaikessa toiminnassamme asiakaslähtöisyys on keskiössä ja henkilöstömme on sitoutunutta hyvään palveluun.

Aliquam sagittis risus ac erat tristique
Praesent iaculis nisi ipsum, eu imperdiet lectus mattis at. Proin laoreet nec velit vitae scelerisque. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Sed ultrices euismod tellus non tincidunt.

Video

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras semper, lacus vel rhoncus auctor, lorem libero tempus augue.

Ajankohtaista

Uutinen
13.6.2024
Vuorenmaalle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki
Uutinen
30.5.2024
Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät
Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla