Kunnossapito

Ennakoitavuutta kunnossapitoon

Luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin avulla takaat tuotannon jatkuvuuden kaikissa tilanteissa. Vuorenmaan asiantuntijat auttavat löytämään oikeat ratkaisut laadukkaasta ja laajasta tuotevalikoimasta. 

production-line-factory
Kun haluat mielenrauhaa ja ennakoitavuutta

Tarjoamme kunnossapidon tarpeisiin kokonaispalvelun, jonka avulla voit pitää tuotannon rattaat pyörimässä tilanteessa kuin tilanteessa. Sopimusvarastoinnin avulla huolehdimme, että tarvittavat varaosat ovat saatavilla niin ennalta suunnitelluissa huoltotoimenpiteissä kuin myös yllättävissä häiriötilanteissa. Nopeat ja luotettavat toimitukset takaavat, että tarvittavat tuotteet ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Huolellisesti yhdessä toteutetun suunnittelun ja ennakoinnin avulla pystymme varautumaan tilanteisiin.

vuorenmaa-nainen-putken-paassa
Laaja tuotevalikoima ja nopeat toimitukset kunnossapidon tarpeisiin
Laajan tuotevalikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan monen eri tuoteryhmän tuotteista, mikä säästää aikaa ja helpottaa työtäsi ostajana. Kattavan tuotekokemuksemme ansiosta tekniset asiantuntijamme pystyvät löytämään parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun tarpeisiisi.
Varasto
Laaja tuotevarasto sähkömoottorikorjaamoiden tarpeisiin

Pitkäaikainen yhteistyö sähkömoottorikorjaamoiden kanssa sekä monipuolinen kokemus sähkömoottoreiden käyttökohteista takaavat asiantuntevan palvelun.

Laajan varastomme ansiosta voimme tarjota nopeat toimitusajat heti varastosta.

Hyödyt

Saatavuus

Meillä on omissa varastoissa yli 38 000 tuotetta ja valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Nopeat toimitukset

Perustoimitus seuraavaksi päiväksi, mutta toimitamme tarvittaessa tuotteet asiakkaalle jopa saman päivän aikana.

Laaja tuotevalikoima

Edustamme laadukkaita brändejä, joiden tuotteita on saatavilla varastoissamme kattavasti eri toimialojen tarpeisiin.

Tuoteasiantuntemus

Asiantuntijamme auttava löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiinne. Näin mahdollistamme, että asiakkaanamme voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Oma yhteyshenkilö

Asiakkaamme voivat asioida tutun yhteyshenkilön kanssa. Selkeät yhteydenpitomallit tekevät asioinnista sujuvaa ja nopeaa. Yhteyshenkilön kautta asiakkaalla on käytössään koko tekninen asiantuntijatiimi.

Toimivat yhteistyömallit

Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa sujuvat toimintatavat, jotka mahdollistavat pitkäaikaisen ja toimivan yhteistyön. Aikaa säästyy, kun kaikki tietävät kuinka prosessit etenevät.

Räätälöityä palvelua Atria-tekniikan tarpeisiin
”Olemme todella tyytyväisiä Vuorenmaan tavoitettavuuteen ja palvelualttiuteen sekä siihen, että yrityksellä on laaja valikoima meidän tarvitsemia tuotteita omassa varastossa nopeita toimituksia varten,” sanoo Jukka Ala-Välkkilä, joka vastaa Atria-Tekniikan osto- ja varastotoiminnoista.

Ajankohtaista

Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla
Kuva: Schaeffler Technologies AG & Co. KG
Uutinen
15.5.2024
Schaeffler Lifetime Solutions esittäytyy Pohjoinen Teollisuus -messuilla
Uutinen Laakerit
14.5.2024
Schaefflerin näyttelyrekka esittelee kunnossapitoinnovaatioita Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa