Voitelutekninen koulutus kiinnosti Vaasan Sähköllä

Vuorenmaa tarjoaa asiakkailleen palvelua, johon kuuluu muun muassa teknistä neuvontaa ja koulutusta. Järjestimme hiljattain Vaasan Sähkölle voiteluhuoltoa tukevan voiteluteknisen koulutuksen yhdessä Schaefflerin kanssa. Koulutuksessa Schaefflerin asiantuntija Tuomo Jauhiainen esitteli voitelulaitteita ja niiden käyttöä.

VaasanSahko_voitelutekn-koulutus2

Kuva: Vaasan Sähkölle järjestetyssä koulutustilaisuudessa esittelyssä MF 3,5 induktiivinen keskitaajuuskaapelilämmitin ja Concept2- ja Concept8-voitelulaitteet.

Erityistä mielenkiintoa tilaisuudessa herätti monipuolinen Consept2-voitelulaite, joka on paitsi edullinen, tarjoaa myös voitelua kahdelle voitelupisteelle samanaikaisesti. Keskustelua syntyi myös pystylaakeripesälaakerointien rasvatäyttö ja voitelun toteutus. Kentällä olevia vanhoja laakeripesiä kannattaakin päivittää huoltojen yhteydessä. Uusissa Schaefflerin SES- ja SNS-pystylaakeripesien universaaleissa tiivisteissä rasvan johtuminen laakeriin ja poistuminen pesästä on varmistettu rakenteellisesti.

Myös sähköylimenovauriot laakereissa puhuttivat. Sähköeristettyjä laakereita valmistetaan erilaisilla eristepaksuuksilla, ja niitä on saatavilla Vuorenmaalta. Lisää aiheesta voi lukea täältä TPI_206 ja myös Schaefflerin asiantuntijat antavat mielellään lisätietoa aiheesta. 

Ota yhteyttä

Aleksi Uusi-Jaakkola
Tuoteryhmäpäällikkö, laakerit
Lisää aiheesta
,

Ajankohtaista

Sähkömoottorit Uutinen
11.3.2024
Innomotics panostaa jälleenmyyjien osaamiseen
Uutinen
21.2.2024
Vuorenmaa on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa
Uutinen
15.2.2024
Jälleenmyyjät kokoontuivat koulutukseen

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.