Vuorenmaa Yhtiöt vahvistaa myyntiään

Vuorenmaa Yhtiöt on vahvistanut alkuvuoden aikana myynti- ja markkinointitiimiään useilla uusilla nimityksillä.

vuorenmaa-logo-placeholder-bg

Alkuvuoden aikana Vuorenmaa Yhtiöt Oy:n myynti- ja markkinointitiimissä on aloittanut kolme uutta henkilöä.

”Vuorenmaa Yhtiöt on viime vuosien aikana panostanut vahvasti myyntiin ja uudet henkilöt auttavat meitä yhtiön strategian mukaiseen kasvuun tulevina vuosina”, sanoo myyntijohtaja Niclas Häggblom. ”Harrin myötä saamme lisää vahvistusta myös tekniseen tuoteosaamiseen. Meille on tärkeää myös paikallinen läsnäolo ja Antti vahvistaakin Raahen myymälän toimintaa”, hän jatkaa.

Harri Kanninen on nimitetty avainasiakaspäälliköksi ja tuoteryhmäpäälliköksi laakerit-tuoteryhmään. Harrilla on 30 vuoden kokemus alalta, sillä aiemmin hän toimi Schaeffler Suomen maaorganisaation vetäjänä vastaten jälleenmyynnistä ja jälkimarkkinoinnista. Harri aloitti Vuorenmaa Yhtiöt Oy:n palveluksessa tammikuun alussa.

Antti Turunen aloitti maaliskuussa teknisenä myyjänä Raahen toimipisteessä. Hän tulee tutuksi asiakkaille vahvistaessaan paikallista myyntiä. Antilla on kymmenen vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä, joissa hän on toiminut aiemmin mm. Puuilossa ja Filmtownissa.

Katri Kukkanen on nimitetty Vuorenmaa Yhtiöt Oy:n markkinointi- ja viestintäpäälliköksi. Hän aloitti tehtävässään maaliskuussa. Katri vastaa Vuorenmaan markkinoinnista myynnin ja tuoteryhmätiimien tukena sekä yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Katrilla on pitkä kokemus erilaisista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä tekniseltä toimialalta.

Lisää aiheesta

Ajankohtaista

Uutinen
13.6.2024
Vuorenmaalle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki
Uutinen
30.5.2024
Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät
Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.