Vuorenmaa ja Lapuan Virkiä ovat solmineet kumppanuussopimuksen

Vuorenmaa Yhtiöt Oy ja Lapuan Virkiä ry ovat sopineet kolmevuotisesta kumppanuudesta, jossa Vuorenmaa tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia vuosittaisella tukisummalla. Tuki kohdistetaan seuran junioritoimintaan Lapuan Virkiän jaostojen kautta.

”Olemme erittäin otettuja, että pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, perheyritys Vuorenmaa Yhtiöt on lähtenyt tukemaan lapualaisten lasten ja nuorten liikkumista kolmevuotisella sopimuksella. Kannamme yhdessä yhteiskuntavastuuta nuoristamme ja haluamme tarjota mahdollisuuksia liikkumiseen matalalla kynnyksellä. Kiitos tuestanne”, sanoo Lapuan Virkiä ry:n puheenjohtaja Sami Latomäki.

Vuorenmaa Yhtiöt haluaa mahdollistaa tuen avulla mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle urheilun ja liikunnan heidän omia tavoitteitaan kohti.

”Vuorenmaalla on vahvat juuret Lapualla, joten oli luontevaa lähteä tukemaan paikallista urheiluseuraa. Olemme sopineet, että tukeamme kohdistetaan erityisesti taloudellisesti haastavissa tilanteissa olevien perheiden lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen”, kertoo toimitusjohtaja Emilia Vuorenmaa.

Kumppanuuden myötä tullaan ideoimaan myös erilaisia yhteistyömahdollisuuksia esimerkiksi tapahtumien muodossa.

 

Lisää aiheesta

Ajankohtaista

Sähkömoottorit Uutinen
11.3.2024
Innomotics panostaa jälleenmyyjien osaamiseen
Uutinen
21.2.2024
Vuorenmaa on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa
Uutinen
15.2.2024
Jälleenmyyjät kokoontuivat koulutukseen

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.