Uusi Innomotics -brändi, tuttu laadukas sähkömoottori

Siemens AG eriytti moottoriliiketoiminnan omaksi portfolioyhtiökseen syksyllä 2023. Muutoksen seurauksena perustettiin uusi yritys Innomotics, joka on 100 % Siemens AG:n omistama. Innomotics toimii maailmanlaajuisesti noin 50 maassa ja yli 15 000 ammattilaisen voimin. Siemensin perinteinen, yli 150 vuotta kestänyt moottoriosaaminen jatkuu vahvana, nyt uudella nimellä.

Uusi paikallinen yhtiö Innomotics AB, sivuliike Suomessa aloitti toimintansa virallisesti 1.10.2023. Yritys palvelee käyttötekniikan asiakkaita Suomessa ja Baltiassa. Yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaitaan parantamaan tuotannon tehokkuutta, säästämään energiaa ja vähentämään päästöjä sekä huolehtimaan tuotannon ylläpidosta.

Tuotevalikoima ja palvelut ennallaan

Innomoticsin tuotetarjontaan kuuluvat pienjännitemoottorit, vaihdemoottorit, suurjännitemoottorit ja keskijännitekäytöt, sekä kyseisten tuotteiden varaosa- ja huoltopalvelut.

Vuorenmaa Yhtiöt on Siemensin virallisesti sertifioitu Simolog -moottoripartneri, jonka kumppanuus jatkuu entisellään ja tulee vuoden 2024 aikana päivittymään Innomotics Certified Partner -tunnuksen alle. Vuorenmaa Yhtiöt jatkaa laadukasta ja ammattitaitoista yhteistyötä Innomoticsin kanssa palvelemalla asiakkaitaan kattavalla moottorivarastolla.

Ota yhteyttä

Tuukka Tikkala
Tuoteryhmäpäällikkö, sähkömoottorit ja vaihteet
Pekka Lounatvuori
Tekninen myynti, sähkömoottorit ja vaihteet

 

Lisää aiheesta
,

Ajankohtaista

Sähkömoottorit Uutinen
11.3.2024
Innomotics panostaa jälleenmyyjien osaamiseen
Uutinen
21.2.2024
Vuorenmaa on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa
Uutinen
15.2.2024
Jälleenmyyjät kokoontuivat koulutukseen

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.