Tiivisteet mittojen mukaan suoraan Lapualta

Tiivisteet-artikkelikuva

Vuorenmaan tiivistevalikoima on laajentunut mittatilaustiivisteillä. Pystymme valmistamaan CNC-koneistamalla tiivisteet eri kumi- ja muovilaaduista Lapualla.

Hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteitä erikoisilla mitoilla

Mittatilaustiivisteet soveltuvat kohteisiin, joissa käytetään erikoismitallisia tiivisteitä.  Kun standarditiivisteiden valikoimasta ei löydy sopivaa, voidaan sorvaamalla valmistaa asiakkaan tarpeita vastaava. Yleisimmät valmistamamme tiivisteet ovat hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteitä maansiirto- ja metsäkoneisiin sekä teollisuuden eri toimialoille. Useimmiten kohteena on maailmalta kotoisin oleva kalusto, johon tuumamittaiset ja erikoiset tiivisteet on tilattava matkan ja pitkien toimitusaikojen päästä.

Mittatilaustiivisteitä valmistetaan eri kumi- ja muovilaaduista. Sekä pehmeistä raaka-aineista, kuten teknisestä kumista ja polyuretaanista että kovemmista muovimateriaaleista, kuten pom-muovista. Raaka-ainevalikoimasta löytyy myös eri lämpötiloihin sopivat vaihtoehdot sekä muun muassa elintarvikekäyttöön soveltuvat materiaalit.

Räätälöidyt tiivisteprofiilit CNC-koneistamalla

Tiivistesorvilla voidaan valmistaa halkaisijaltaan 5–250 mm tiivisteet. Saatavilla on yli 650 erilaista valmista tiivisteprofiilia ja mahdollisuus myös räätälöidä asiakkaan oma custom-profiili. Asiakkaalta mittatilaustiivisteen valmistamiseen riittää ns. kovat mitat tiivisteen käyttökohteesta, kuten hydraulisylinterin varren ja pesän mitat. Tiivisteiden lisäksi CNC-koneistamalla voidaan valmistaa myös muita rengasmaisia osia, kuten suuttimia, ohjainrenkaita ja -rullia sekä holkkeja.

Notkea tuotanto ja nopeat toimitukset

Mittatilaustiiviste on nopeasti saatavilla oleva vaihtoehto. Tehokas ja nopea valmistusprosessimme sekä hyvä varasto tarvittavia raaka-ainemateriaaleja takaa asiakkaalle nopean saatavuuden erikoismitallisiin osiin. Valmistamme tiivisteet CNC-koneistamalla Lapualla ja toimitamme tuotteet suoraan asiakkaalle jopa seuraavaksi päiväksi.

Ota yhteyttä

Marko Haapala
Tuoteryhmäpäällikkö, tiivisteet
044 342 0205
Lisää aiheesta
,

Ajankohtaista

Uutinen
1.9.2023
Olemme mukana Alihankinta 2023 -messuilla
Uutinen
28.8.2023
Haemme kenttämyyjää Turun seudulle
Uutinen
31.7.2023
Haemme ICT-asiantuntijaa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.