Schaefflerin näyttelyrekka esittelee kunnossapitoinnovaatioita Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa

Schaeffler Lifetime Solutions Roadshow pysähtyy kiertueellaan Suomessa Oulussa Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa 22.-23.5.2024. Näyttelyrekka antaa kävijöille mahdollisuuden kokea interaktiivisesti kunnossapitotiimin haasteet ja Schaefflerin niihin tarjoamat ratkaisut; rekassa esitellään teknologioita, jotka auttavat kunnossapitotiimejä tehostamaan tehtaiden toimintaa. Esillä on muun muassa Schaefflerin innovatiivisia älykkäitä voitelu- ja valvontaratkaisuja sekä asennus- ja irrotustyökaluja, jotka takaavat tuotantolaitoksille sujuvan tuotantoprosessin mahdollisimman lyhyellä seisokkiajalla.

pr-schaeffler-nordics-20240422_16-9

Rekassa on kolme näyttelyosastoa

Rekassa on kolme näyttelyosastoa: voitelu, valvonta sekä asennus ja irrotus. Asiantuntijat opastavat vierailijat osastojen läpi ja esittelevät kunnossapito-työntekijän arkea tehtaassa. Schaefflerin kattava tuote- ja palveluvalikoima vastaa tuotantoprosessien sujuvan toiminnan tarpeisiin laitteiden valvontaan ja voiteluun liittyvillä innovatiivisilla tuotteilla ja korkean lisäarvon digitaalisilla ratkaisuilla.

Näiden ratkaisujen avulla yritys voi olla rauhallisin mielin tietoisena siitä, että koneet pysyvät käynnissä ja tuotanto sujuu vaivattomasti ja ripeästi. Näyttelyrekan vierailijat saavat tietoa siitä, miten valitaan juuri oikea rasva koneiden optimaaliseen voiteluun, miten parhaiten valvotaan koneiden kuntoa, miten suoritetaan kohdennettua ja ennakoivaa kunnossapitoa tai miten asennetaan ja irrotetaan laakerit turvallisesti ja helposti.

Schaeffler Lifetime Solutions Roadshow antaa kävijöille mahdollisuuden kokea omakohtaisesti Schaefflerin tarjoamat ratkaisut, joilla pidetään koneet sujuvasti toiminnassa koko käyttöiän ajan.

 

Euroopan kiertue suuntaa pohjoiseen

Näyttelyrekka on tänä vuonna vieraillut jo Saksassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, ja nyt se on valmis Pohjois-Euroopan kierrokseen. Pohjoinen kiertue starttaa toukokuun alussa Liettuasta ja Virosta, jatkaa Suomeen ja Norjaan ja päättyy kesäkuun puolivälissä Ruotsiin.

Kuuden viikon kiertueella pysähdytään yhteensä seitsemällä paikkakunnalla viidessä eri maassa ja tarjotaan yhteistyökumppaneille, asiakkaille ja kunnossapitohenkilöstölle mahdollisuus tutustua Schaefflerin ratkaisuihin, joilla voidaan helposti ja turvallisesti saavuttaa jokaisen tuotantolaitoksen tavoite: sujuva, kestävä ja tehokas toiminta ilman suunnittelemattomia seisokkeja, jotka usein aiheuttavat korkeita kustannuksia.

Rekisteröidy Pohjoinen Teollisuus -tapahtumaan kävijäksi >>>

 

Lisää aiheesta
,

Ajankohtaista

Uutinen
13.6.2024
Vuorenmaalle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki
Uutinen
30.5.2024
Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät
Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.