Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla

Schaeffler Lifetime Solutions Roadshow pysähtyy kiertueellaan Suomessa Oulussa Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa 22.-23.5.2024. Näyttelyrekka antaa kävijöille mahdollisuuden kokea interaktiivisesti kunnossapitotiimin haasteet ja Schaefflerin niihin tarjoamat ratkaisut; rekassa esitellään teknologioita, jotka auttavat kunnossapitotiimejä tehostamaan tehtaiden toimintaa. Esillä on muun muassa Schaefflerin innovatiivisia älykkäitä voitelu- ja valvontaratkaisuja sekä asennus- ja irrotustyökaluja, jotka takaavat tuotantolaitoksille sujuvan tuotantoprosessin mahdollisimman lyhyellä seisokkiajalla.

Schaefflerin Lifetime Solutions -tuoteportfolio

Schaeffler Lifetime Solutions tarjoaa täyden portfolion tuotteita teollisen kunnossapidon tarpeisiin sekä palveluita ja ratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan ylläpidon henkilöstöä, kunnossapidon päälliköitä ja tehtaan johtajia heidän koneidensa koko elinkaaren ajalle.

Tarjolla on kaikkea asennuksessa tarvittavista induktiolämmittimistä ja linjaustyökaluista aina palkittuun kunnonvalvonnan teknologiaan ja älykkäisiin voitelijoihin sekä voiteluaineisiin; tämän portfolion pohjana on Schaefflerin pitkä historia laakereista ja laakereiden kunnonvalvonnasta. Kun tähän portfolioon yhdistetään Schaefflerin kunnonvalvonnan sekä analysoinnin eksperttipalvelut (on-site ja off-site), yhdessä teknisen tuen ja koulutuksen kanssa, saavat asiakkaamme kaikki palvelut koneidensa toiminnan ylläpitoon aina yhdestä paikasta.

OPTIME-ekosysteemi koostuu palkituista ratkaisuista sekä kunnonvalvontaan että älykkääseen voiteluun. OPTIME ekosysteemi auttaa vähentämään suunnittelemattomia seisokkeja tekemällä ennakoivasta kunnossapidosta automaattista, kustannustehokasta ja helppoa prosessiteollisuudelle. Järjestelmää on erittäin helppo käyttää, laajentaa ja hyödyntää. Se tekee päätöksenteosta ja kestävyystavoitteiden saavuttamisesta helppoa. Laitoksen käyttäjät ja kunnossapitopäälliköt voivat varustaa OPTIMElla jopa useita satoja mittaus- ja voitelupisteitä yhdessä päivässä.

Tule tutustumaan ratkaisuihin osastoillemme 135 ja U42

Vuorenmaa Yhtiöt ja Schaeffler Finland esittelevät yhteistyössä Schaefflerin innovatiivisia älykkäitä voitelu- ja valvontaratkaisuja sekä asennus- ja irrotustyökaluja osastoilla 135 ja U42. Oulussa kävijöillä on ainutkertainen mahdollisuus päästä vierailemaan Schaefflerin näyttelyrekassa, sillä tämä on näyttelyrekan ainoa yleisölle avoin pysähdys Suomessa.

Vuorenmaa Yhtiöt on suomalainen perheyritys, joka toimii useiden kansainvälisten brändien maahantuojana ja teknisenä tukkukauppiaana Suomessa. Vuorenmaan tuotevalikoimaan kuuluvat Schaefflerin laakerituotteiden lisäksi myös muut voimansiirron tuotteet, kuten sähkömoottorit, ketjut, ketjupyörät, hihnat, vaihteet, tiivisteet, pneumatiikkatuotteet ja sopimusvalmistus.

Lisätietoja: myyntijohtaja Ville Orrenmaa, p. 044 348 8087

Lisää aiheesta

Ajankohtaista

Uutinen
13.6.2024
Vuorenmaalle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki
Uutinen
30.5.2024
Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät
Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.