Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät

Vuorenmaa Yhtiöt ja Schaeffler osallistuivat yhteistyössä Pohjoinen Teollisuus -tapahtumaan Oulussa 22.-23.5.2024. Kaksipäiväisessä tapahtumassa vieraili yhteensä lähes 4000 messuvierasta.

1000014890

Ulkoalueella Schaefflerin Lifetime Solutions -näyttelyrekka herätti mielenkiintoa laajasti ja pääsimme esittelemään runsaalle joukolle näyttelyvieraita Schaefflerin ratkaisuja voiteluun ja kunnossapitoon.

”Vuorenmaan tuote- ja palveluvalikoima selvästi kiinnosti messuvieraita. Tämä on selvästi tapahtuma, jossa pääsemme kohtaamaan pohjoisen alueen asiakkaitamme, ja oli ilo huomata, että kävijöitä riitti eri puolilta Suomea”, kertoo myyntijohtaja Ville Orrenmaa tyytyväisenä messupäiviin.

1000014887

Ouluhalliin oli kokoontunut ennätysmäärä näytteilleasettajia ja tapahtumassa vallitsi innostunut tunnelma. Vuorenmaan osastolla vieraili runsaasti uusia ja vanhoja tuttuja kattavasti pohjoisen alueelta. Aurinkoinen sää sai ihmiset liikkeelle ja molempina päivinä messuvieraiden virta säilyi tasaisena.

Tuotteet-PoTe-24-web

 

Lisää aiheesta

Ajankohtaista

Uutinen
13.6.2024
Vuorenmaalle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki
Uutinen
30.5.2024
Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät
Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.