Nimitysuutinen: Ville Orrenmaasta myyntijohtaja

Ville Orrenmaa on nimitetty Vuorenmaa Yhtiöt Oy:n myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 15.4.2024 alkaen.

Hänen vastuullaan ovat yhtiön myynnin johtaminen sekä myynnin kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Koulutukseltaan Ville on tuotantotalouden DI, ja hän tulee työskentelemään pääosin Lapuan toimipisteessä.

VilleOrrenmaa-nh-laaja

-On hienoa saada Ville mukaan osaksi Vuorenmaan tiimiä. Ville tuo meille uutta näkökulmaa toimialan ulkopuolelta, mutta on toisaalta kokenut johtaja, jolla on näkemystä B2B-myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä, kertoo toimitusjohtaja Emilia Vuorenmaa.

-Vuorenmaalla on vankkaa asiantuntemusta, hyvä maine sekä laaja tuotteiden ja palveluiden valikoima. On hienoa päästä mukaan perinteikkääseen ja jalat maassa seisovaan yritykseen, joka kuitenkin hakee jatkuvaa kasvua, toteaa Orrenmaa.

Aiemmin Ville on työskennellyt mm. toimitusjohtajana ja myyntijohtajana B2B-yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen keskittyneessä Myynninmaailma Oy:ssä. Villellä on kokemusta myös hallitustyöskentelystä useilta toimialoilta.

-Ensivaikutelma ja vastaanotto Vuorenmaalla on ollut pelkästään positiivinen. Pidetään pyörät edelleenkin pyörimässä, mutta samaan aikaan lähdemme tiimin kanssa miettimään toiminnan kehittämistä ja kasvusuuntia. Kilpailukykyisen tarjoaman ja luotettavuuden lisäksi asiakkaiden odotukset monikanavaisuuden, digitaalisuuden, asioinnin helppouden ja nopeuden osalta kasvavat jatkuvasti, Orrenmaa jatkaa.

Ympäri Suomea toimivien asiakkaiden kohtaamisten lisäksi Orrenmaa kertoo odottavansa erityisesti tulevaa Pohjoinen Teollisuus -tapahtumaa Oulussa sekä syksyn Alihankintamessuja Tampereella.

Lisää aiheesta

Ajankohtaista

Uutinen
13.6.2024
Vuorenmaalle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki
Uutinen
30.5.2024
Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjosi onnistuneet messupäivät
Lehdistötiedote
20.5.2024
Schaefflerin elinkaariratkaisut esillä Vuorenmaan osastolla

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.