Haemme ICT-asiantuntijaa

Haemme ICT-asiantuntijaa vastamaan kokonaisuudessaan Vuorenmaa Yhtiöiden IT-järjestelmistä ja kehitystoimenpiteistä.

Me Vuorenmaalla uskomme, että osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestyksemme perusta. Vuorenmaa on tunnettu luotettavuudestaan ja toimitusvarmuudestaan, ja ICT-asiantuntijalla on keskeinen rooli niiden toteuttamisessa järjestelmäympäristön osalta. Vuorenmaalla jokainen työntekijä osallistuu kannattavan kumppanuuden toteuttamiseen käytännössä.

 

Tehtävästä lyhyesti

ICT-asiantuntija toimii koko Vuorenmaa Yhtiöiden ICT-osaajana ja sisäisenä lähitukena muulle organisaatiolle.

Oleellisena osana tehtävää ovat erilaiset kehitystehtävät sisältäen mm. verkkoyhteyksien optimointia, palvelimien kehittämistä, nykyisten järjestelmien läpikäyntiä sekä dokumentointia. Vastaat olemassa olevan toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisestä yhteistyössä Vuorenmaan eri osastojen kanssa sekä valmistelet tulevia järjestelmäintegraatioita.

 

Mitä odotamme?

Etsimämme henkilö omaa IT-alan koulutuksen sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Toimenkuvaa on mahdollista mukauttaa myös osaamisen mukaan, joten tehtävässä voi menestyä aloittelevampikin tekijä tai kokenut konkari. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kehityshankkeista ja tukihenkilönä toimimisesta. Lisäksi toivomme hyvää itseohjautuvuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Rekrytoinnin kumppanina toimii Biisoni. Hakuaikaa tehtävään on 20.8.2023 asti.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lisää aiheesta

Ajankohtaista

Sähkömoottorit Uutinen
11.3.2024
Innomotics panostaa jälleenmyyjien osaamiseen
Uutinen
21.2.2024
Vuorenmaa on mukana Keskuskauppakamarin Ilmasto-ohjelmassa
Uutinen
15.2.2024
Jälleenmyyjät kokoontuivat koulutukseen

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat muutaman kerran vuodessa uusimmat kuulumiset tuoteryhmistä ja muista ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.