Työnhakijalle

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Etsimme Markkinointi- ja viestintäpäällikköä vastaamaan yhtiön markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Pääasiallisena työntekopaikkana voi toimia joko Lapuan tai Vaasan toimipisteemme. Katso lisätiedot ja hae meidän huipputiimiin  Biisonin sivujen kautta.

Kenttämyyjä

Etsimme Kenttämyyjää Raahen seudulle liikkuvasta asiakastyöstä nauttivalle myyjälle. Katso lisätiedot ja hae meidän huipputiimiin Biisonin sivujen kautta.

Jätä avoin hakemus

Julkaisemme tällä sivulla ilmoitukset avoimista työpaikoistamme. Vaikka meillä ei tällä hetkellä olisikaan avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Me Vuorenmaalla olemme aina kiinnostuneita teknisen myynnin osaajista.

Lähetä avoin hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekry(at)vuorenmaa.fi

Vuorenmaa Yhtiöt työpaikkana

Vuorenmaa Yhtiöt on kehittyvä ja ennakkoluuloton perheyritys. Menestyksemme perusta on osaavassa ja ammattitaitoisessa henkilöstössä. Perehdytämme ja koulutamme henkilöstömme ja varmistamme, että heidän osaamisensa pysyy ajan tasalla. Tutustu Vuorenmaa Yhtiöihin työpaikkana ja osaavaan henkilöstöömme blogissamme: https://vuorenmaa.fi/category/henkilosto/