Oikosulkumoottorit

Innomotics by Siemens Business oikosulkumoottorit on suunniteltu vaativaan teollisuuskäyttöön ja valitsemalla oikean sarjan voit jatkaa käyttöikääsi merkittävästi. Innomotics SIMOTICS GP, SD ja XP -sarjat ovat laadukkaita moottoreita, jotka täyttävät koneenrakennuksen kuin kunnossapidonkin tarpeet. Innomoticsin korkea laatu yhdistettynä hyvään hyötysuhteeseen takaavat parhaan hinta-/laatusuhteen. Innovatiivisen tekniikan ansiosta hyötysuhdeluokkien muuttuessa moottorin mitat pysyvät lähestulkoon samoina.
1LE10 -moottori
1LE10 alumiinirunkoinen

1LE10 SIMOTICS GP -moottorit ovat soveltuvia laaja-alaisesti teollisuuden eri käyttökohteisiin. Alumiinirunkoisen moottorin kevyt paino mahdollistaa käyttökohteet mm. puhaltimiin, pumppuihin ja kompressoreihin. Moottorisarjaa voidaan niin ikään käyttää kuljettimissa sekä nostolaitteissa jarrulla tai ilman.

Perusominaisuudet:

- saatavilla 0.09 kW–45 kW, myös korotetun tehon moottorina
- IE2, IE3 ja IE4 hyötysuhdeluokat
- takuu 12 kk
- helposti käänneltävä kytkentäkoppa
- 2-nopeusmoottorit
1LE15 -valurautamoottori
1LE15 Basic Line

1LE15 SIMOTICS SD valurautarunkoiset moottorit ovat suunniteltu vaativiin teollisuus olosuhteisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat murskaimet ja sekoittimet sekä kemianteollisuuden laitteet. Moottoria voit käyttää niin kunnossapidossa kuin ensiasennuksessakin. Tähän mallisarjaan saatavilla taajuusmuuttajakäyttöjä varten vahvennettu eristys 1LE158 sarja. Näin ollen et tarvitse enää taajuusmuuttajan suotimia turvataksesi käytön pitkäikäisyyden.

Perusominaisuudet:

- saatavilla 0.09 kW–200 kW, myös korotetun tehon moottorina
- IE2, IE3 ja IE4 hyötysuhdeluokat
- Basic Line varustelu mm. 62 laakerit
- takuu 12 kk
1LE16 -moottori
1LE16 Performance Line

1LE16 SIMOTICS SD valurautarunkoinen Innomotics -moottori on tehty kestämään kaikista vaativimmatkin teollisuuskäyttökohteet. Moottorin teknisen suunnittelun kautta käyttöikää on saatu jatkettua merkittävästi. Erinomainen valinta kunnossapidon kohteeseen. Tämä moottori ylittää perinteisen markkinoiden prosessimoottori käsitteen teknisesti laadukkaampana tuotteena.

Perusominaisuudet:

- saatavilla 2.2 kW–200 kW
- IE2, IE3 ja IE4 hyötysuhdeluokat
- Performance Line varustelu mm. 63 laakerit
- takuu 36 kk
- myös korotetun tehon moottorina
1LE5 Next Generation -moottori
1LE5 Next Generation

1LE5 Next Generation -sarjan moottorit ylittävät perinteiset markkinoiden prosessimoottorit teknisesti edistyneempinä tuotteina. Valurautarunkoinen Innomotics moottori on tehty kestämään kaikista vaativimmatkin teollisuuskäyttökohteet. Moottorin teknisen suunnittelun kautta käyttöikää on saatu jatkettua merkittävästi. Erinomainen valinta kunnossapidon kohteeseen. 

Perusominaisuudet:

- saatavilla 37 kW–1000 kW
- IE3 ja IE4 hyötysuhdeluokat
- Basic Line tai Performance Line laakerointi

- takuu mallisarjasta riippuen 12 kk tai 36 kk
- jälkivoitelu vakiona

1MB1 ja 1MB5 -moottorit
1MB1 ja 1MB5 räjähdyssuojatut

SIMOTICS XP -sarjan alumiini- ja valurautarunkoisista moottoreista löytyvät rakenteeltaan kestävät sekä petrokemianteollisuuden hyväksymät moottorit. Moottorit luokitellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti täyttämään vaadittavat normit.

Perusominaisuudet:

- saatavilla 0.09 kW–200 kW
- IE2 ja IE3 hyötysuhdeluokat
- Zone 1, 2, 21 ja 22

1LE16 -kuivaamomoottorit
1LE16 kuivaamomoottori

1LE16 SIMOTICS SD -kuivaamomoottorit on erikoisvalmistettu sahateollisuutta varten. Optimoimalla tärkeät lisävarusteet saadaan perusrunkoon lisättyä käyttökohteen vaatimia lisäominaisuuksia. Valitsemalla Innomotics -moottorin voit aina luottaa pitkään käyttöikään. Moottorissa on samat tekniset perusominaisuudet kuin teollisuuden 1LE16 vakiomoottorissa.

Perusominaisuudet:

- IE2, IE3 tai IE4 hyötysuhdeluokka
- 63 laakerointi vakiona
- 1LE16 C3 maalipinta
- ambient Temp. luokiteltu vastaamaan kuivaamokäyttöjä
- saatavilla 1.1 kW – 55 kW
VSD10 ja VSD4000 -moottori
VSD 10, VSD 4000

VSD 10 ja VSD 4000 SIMOTICS VSD ovat taajuusmuuttajakäyttöön suunniteltuja moottorisarjoja. Erityisominaisuuksien ja tehdasvarusteluiden ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti säädettäviin taajuusmuuttajakäyttöihin. Moottoreihin on integroitu tehtaalla taajuusmuuttajakäyttöjä tukevia lisäoptioita. Reluktanssimoottorin avulla säästät entisestään energian kulutusta.

VSD10 = taajuusmuuttajakäyttöön suunniteltu vakiomoottori, saatavilla 2.2 kW–200 kW

VSD4000 = taajuusmuuttajakäyttöön suunniteltu reluktanssimoottori, saatavilla 0.55 kW–45 kW

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tuukka Tikkala
Tuoteryhmäpäällikkö, sähkömoottorit ja vaihteet
Pekka Lounatvuori
Tekninen myynti, sähkömoottorit ja vaihteet