Karalaakerit

Päämiehemme FAG ja Nachi valmistavat myös erityistarkoituksiin suunniteltuja viistokuulalaakereita, kuten esimerkiksi työstökoneiden tarkkuuslaakereita eli karalaakereita.

vuorenmaa-tuotteet-Karalaakeri

Päämiehemme FAG ja Nachi valmistavat myös erityistarkoituksiin suunniteltuja viistokuulalaakereita, kuten esimerkiksi työstökoneiden tarkkuuslaakereita eli karalaakereita. Karalaakerit soveltuvat erityisesti laakerointeihin, joissa vaaditaan suurta ohjaustarkkuutta ja korkeita kierroslukuja. Karalaakerit ovat äärimmäisen tarkkoja, erikoisrakenteellisia yksirivisiä viistokuulalaakereita, joista ne eroavat kosketuskulman, tiukempien asennus- ja rakennetoleranssien ja pitimenrakenteen suhteen, parhaiten nuo ominaisuudet pääsevät esiin niiden pääkäyttökohteissa eli työstökoneiden karoissa.

Peruskaralaakereiden lisäksi saatavilla on suurnopeuskaralaakereita sekä keraamisilla kuulilla olevia hybridikaralaakereita. Näissä karalaakereissa on pienemmät teräs- tai keraamiset kuulat ja erityinen sisäinen rakenne, joka tekee niistä soveltuvia suuremmille kierrosluvuille. Lisäksi osa niistä on asennusvapaita (yleisparisovitteinen), kestovoideltuja ja huoltovapaita.

Ota yhteyttä

Aleksi Uusi-Jaakkola
Tuoteryhmäpäällikkö, laakerit
Jouni Suvanto
Tekninen myynti, laakerit
Ari Suvanto
Tekninen myynti, laakerit