Vuorenmaan sopimusvalmistus – Asiakkaalle räätälöity palvelu

Sopimusvalmistuksen merkittävimpiä etuja on mahdollisuus luoda täysin räätälöityjä tuotteita kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Sopimusvalmistus on prosessiketju, jonka eri vaiheiden ohjauslangat ovat tiukasti Vuorenmaan käsissä.

Sopimusvalmistusprosessi lähtee aina liikkeelle määrittelypalaverilla. Asiakkaan kanssa käydään läpi mm. miten ja millaisia osia kannattaa valmistuttaa, mikä on asiakkaan hintatavoite tuotteelle sekä määritellään tuotteen laatuun liittyvät asiat. Samassa yhteydessä varmistetaan tuotedokumenttien laatu. Hyvät ja laadukkaat piirustukset sekä sujuvoittavat valmistusprosessia, että vähentävät virheiden määrää. Tarvittaessa valmistajalle voidaan myös lähettää mallikappale.

Määrittelyä seuraa kilpailutuskierros, jonka päätteeksi teetämme koe-erät asiakkaiden kuvien ja teknisten vaatimusten perusteella. Kun koe-erät on hyväksytty, tehdään toimitussopimus. Tästä eteenpäin asiakas voi pudottaa työrukkasensa, Vuorenmaa huolehtii osien tuotannosta, logistiikasta ja tarvittaessa tuotteiden varastoinnista.

Entä ne edut sitten?

  1. Sopimusvalmistuksen merkittävimpiä etuja on luonnollisesti hinta. Sen lisäksi, että kustannussäästöä syntyy tuotteen valmistuksessa, säästöä syntyy myös kun vältetään mahdolliset laite- ja tilainvestoinnit. Investointi on aina riski. Siirtämällä tuotteen valmistus muualle, voidaan vapauttaa valmistuskapasiteettia muihin tuotteisiin ja välttää näin tarpeeton pääoman sitoutuminen.
  2. Vankka kokemus ja laaja toimittajaverkosto: Me olemme jo tehneet hankalimman työn puolestasi ja tunnistaneet, läpikäyneet sekä kilpailuttaneet mahdolliset yhteistyökumppanit.
  3. Luistava logistiikka ja joustava varastointi. Laaja varastomme mahdollistaa tuotannon tehostamisen ja kustannussäästöt. Varastointi onnistuu joko Vuorenmaan tai asiakkaan tiloissa. Varastoimalla laatuvarmistetut tuotteet Vuorenmaan varastossa, ovat ne nopeasti kotiutettavissa.