Vaasassa tapahtuu – muutamme uusiin toimitiloihin

Uusiin tiloihin, entistä lähemmäs asiakkaita.

Päätös muutosta syntyi harkiten. Massiivisen varaston muuttaminen on työläs ja aikaa vievä projekti. Uskomme kuitenkin, että panostus kannattaa. Muutto vilkkaalle ja kehittyvälle Kivihaan alueelle mahdollistaa muun muassa paremman tavoitettavuuden. Muiden ostosten lomassa, nyt on helppo piipahtaa myös Vuorenmaalla.

Muutto mahdollistaa entuudestaan kattavan tuotevalikoiman laajentamisen. Tuotevalikoimaa myös optimoidaan kysynnän mukaan. Esimerkiksi kunnossapidonasiakkaiden toiveesta, varastoon on muodostunut jo nyt varsin laaja valikoima erilaisia nimikkeitä. Asiakaskuntaa kuunnellaan jatkossakin herkällä korvalla.

Toimitusvarmuutta lisää kaikkien toimipisteiden käytössä oleva Lapuan päävarasto, josta toimitukset hoituvat myös kiireellisiin tilanteisiin. Tarvittaessa tavara saadaan asiakkaalle vielä saman päivän aikana.

Töitä tehdään tiiminä – tosissaan, muttei totisina. Även på svenska!

Vaasan toimipisteen asiakaskunta on monipuolinen.
Palvelemme sujuvasti niin teollisuuden asiakkaita, kuin käteisasiakkaitakin. ”Ja tarvittaessa myös ruotsiksi”, huomauttaa Markku Meriläinen. Markku arvioi, että jopa puolet Vaasan asiakkaista on ruotsinkielisiä. Vaasan toimipiste onkin aidosti kaksikielinen.

Vaasan toimipisteen ydinjoukon muodostavat tekniset myyjät Markku Meriläinen, Jukka Myllymäki sekä Jani Haavisto. Myyntipäällikkö Jan Parkkinen suhaa sujuvasti Vaasan ja Kokkolan toimipisteiden välillä. ”Siellä ollaan missä tarvitaan”, kertoo Jan.

Palvelemme osoitteessa, Kiillekuja 3, 1.12. alkaen. Vaasan henkilökunta toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan tiloihin. Kahvipannu on kuumana!