Teollisuus Tasanto on nyt Vuorenmaa

VUORENMAALAISUUS – se on niin meitä!

”Tervetuloa Vuorenmaan tiimiin!”
”Hienoa, että olet vuorenmaalainen! Tervetuloa!”
”Yksi suuri perhe”

Siinä muutama lausahdus, joita olemme kuulleet kuluneella viikolla, kun Teollisuus Tasanto sulautui Vuorenmaahan. Sulautumisen myötä, Vuorenmaan asiantuntijatiimi kasvoi 50:een ja lisäsimme entisestään teknisen alan osaamistamme Pohjois-Pohjanmaalla.

Tasantolaiset liittyivät vuorenmaan tiimiin

Tämän kuun ensimmäinen päivä saimme vuorenmaan tiimiimme lisää jäseniä, kun Teollisuus Tasanto sulautui Vuorenmaa Yhtiöihin. Maanantaina, sulautumisen jälkeisenä ensimmäisenä arkipäivänä, toimipisteille riensivät pitkänlinjan vuorenmaalaiset. He varmistivat, että uuden tiimiläiset pääsivät sujuvasti toimintaan mukaan. Ensisijaisesti he toimivat mentoreina myyjille ja auttoivat uuden järjestelmän haltuunotossa. Heiltä pystyi kysymään mitä vain, tyhmiä kysymyksiä ei ole.
Oli ilo huomata, että Tasannon arvot ja toimintatavat nivoutuivat hyvin yhteen Vuorenmaan arvojen ja toimintatapojen kanssa. Niinpä Tasantolaiset sujahtivat vuorenmaan tiimiin, kuin rasvatut laakerit.

Matka yhtenä tiiminä voi alkaa!

Me puhumme paljon vuorenmaalaisuudesta, mutta mitä se oikein on?
Meille Vuorenmaalaisuus on tapa tehdä työ niin hyvin, että asiakas tulee ammattiylpeydellä palvelluksi. Vuorenmaalaisuus on teknistä ammattitaitoa. Vuorenmaalaisuus on asiakasta ei jätetä-henkeä. Mutta ennen kaikkea se on taitoa kuunnella ja kuulla herkällä korvalla mitä asiakas todella sanoo. Vuorenmaalaisuus näkyy ja kuuluu. Se on osa meitä ja me olemme ylpeitä siitä!

Meille kumppanuutta arjessa on se, että asiakasta ei jätetä.
Asiakas on meillä keskiössä, ja tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan ongelma. Meillä on aito kiinnostus asiakkaaseen. Kun ymmärrämme asiakasta paremmin, niin asiakaskin ymmärtää meitä. Tästä syntyy molemmin puolinen luottamus. Se on kannattavan kumppanuuden ydin! Kumppanuus on yhteinen asia, jossa vuorenmaalaisuus näkyy.