Täyden palvelun tekninen erikoisliike

Toukokuun lopussa tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Turun Teollisuustukusta tuli osa Vuorenmaata. Juha Aanila myi 90-luvun alussa perustamansa yrityksen koko osakekannan Vuorenmaalle, mutta työ Turussa jatkuu edelleen. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tapahtumaa, kuin esitellä Turun palvelevat asiantuntijat!

Turun pisteen vetäjällä, Juhalla, on jo lähes 40 vuoden kokemus sähkömoottoreista, vaihdemoottoreista ja taajuusmuuttajista. On siis vähintäänkin perusteltua sanoa, että Juha tuntee moottorit kuin omat taskunsa. Asiakkaita on sekä teollisuuden kunnossapidosta että valmistavasta teollisuudesta. Juhan vahvuutena hyvän tuotetuntemuksen lisäksi on monipuolinen tekninen osaaminen.  

 Juhan työparina työskentelee, niin ikään pitkän uran teknisten tuotteiden parissa tehnyt Marko Henriksson. Markolla on yli 15 vuoden kokemus teknisestä teollisuusmyynnistä.  Vuorenmaan palvelukseen Marko tuli vajaa vuosi sitten. Hän vastaa Turussa mm laakereista ja ulkoisesta voimansiirrosta sekä FESTO:n tuotteista. Markon palvelee asiakkaita sujuvasti myös ruotsiksi ja englanniksi.

 Turun varastossa on lähes 200 Siemensin sähkömoottoria, hyvä valikoima SITI:n vaihteita, laakereita, kiilahihna- ja ketjukäyttöjä sekä akselitiivisteitä. Vuorenmaa Yhtiöiden keskusvarasto sijaistee Lapualla, ja toimitukset onnistuvat seuraavalle työpäivälle.

Tarjoamme Vuorenmaa Yhtiöiden kannattavaa kumppanuutta laakereiden, ulkoisen voimansiirron ja muiden teknisten tuotteiden toimittajana. Etsimme asiakkaillemme aina oikean ja kustannustehokkaan vaihtoehdon niin ensiasennukseen kuin kunnossapitoon.

Soitellaan!

Juha ja Marko

Turun toimipisteestä aiemmin kirjoitetun jutun pääset lukemaan täältä:

Vuorenmaa palvelee Turussa yrittäjäasenteella